• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/sanlielektronikmurat
    • BMW Yetkili Servis Cihazı
    • Mercedes Yetkili Servis Cihazı
    • Volkswagen - Audi - Seat - Skoda Servis Cihazı
    • Elsa Win Volkswagen - Audi - Seat - Skoda Servis Programı Full Set
    • Volkswagen - Audi - Seat - Skoda Yedek Parça Programı
    • Ford VCM II Yetkili Servis Cihazı
    • Renault Can Clip Yetkili Servis Cihazı
    • OPEL MDI Yetkili Servis Cihazı
    • AutoData 3.45 FINAL SON SURUM 2014
    • KESS V2.23 ONLINE MASTER OBD TUNING 2017
    • Bu alana bir metin ekleyebilir ve özelliklerini ayarlayabilirsiniz.

Anasayfa


     VOLVO VCADS ARIZA TESPIT CIHAZI V 2.35.00

   
Ürün Özellikleri
VOLVO VCADS ARIZA TESPIT CIHAZI,ağır vasıta arıza tespit cihazı,sente programı,ağır vasıta beyin ecu tamir,volvo ağır vasıta,ecu.,volvo tır arıza
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Volvo VCADS Pro Fonksiyon:
. hata kodları okumak ve temizlemek için tasarlanmıştır Teşhis Programı 
ECM ​​parametreleri ve ECMS tekrar programlayın 
tüm özellikler aşağıdaki üreticiler için kilidi 
[1] Volvo Truck Corporation 
[2] Volvo Bus Corporation 
[3] Volvo Penta 
[ 4] Volvo Construction Equipment 
[5] Mack 
[6] Renault 
[7] FAW 
[8] CNHTC 
[9] OEM 

PTT, özel test etmek kalibre ve program motor parametreleri için tasarlanmış Windows tabanlı bir tanılama uygulamasıdır. Bu yazılım, ileri model yılı '98 gelen VN, VT, VHD, WG, WX ve AC destekler.

Volvo D7C, D11F, D12B, D12C, D12D, D13F, D16D ve D16F motorları izleme hatası testleri PTT dahil edilmiştir.

Günümüz modern araçlarda birçok fonksiyonlar elektronik kontrol üniteleri (ESUs) tarafından kontrol edilir. Ekü kontrolü, motor, enstrümantasyon ve bazı araçların fonksiyonlar gibi bileşenler. PTT demetleri tanı (VCADS) ve onarım uygulamaları (Kılavuzlu Diagnostics) bir araya teknisyenleri için bir durak yaparak bir araç olduğunu. PTT temel amacı tanı ve onarım sürecini desteklemek ve daha kolay teknisyenler sağlanan araçlar ile çalışmak için yapmaktır. PTT araç erişim ve parametre programlama, servis bilgileri ve teşhis sağlar

VCADS Elite bir pencere olduğunu - Baz yazılım aracı Volvo ekü üzerine, sınamak kalibre ve program parametreleri için geliştirilmiştir.

VCADS elite yazılımı PC üzerinde yüklü. PC iletişim ara (Volvo parçası numarası 9.998.555) vasıtasıyla araca haberleşme bağlantısı bağlı.

VCADS Elite Araç Elektroniği '98 (VECTRO II) veya Version 2 elektronik kontrol systtems ile donatılmıştır VOLVO araçlar için test ve kalibrasyon sağlar. Uygulama, grafikler ve parametrelerin değerlerinin sürekli olarak gösterdiğinden standrd grafik arabirimler, bir dizi oluşur. Operasyonları fonksiyonu gruplarına göre menü düzenleniyor. Bazı ekü belirli işlevleri ayarlamak veya özelleştirmek için kullanabileceğiniz edilebilir değiştirilebilir parametre vardır. Müşteri parametreleri ve Araç paameters: Volvo ekü genellikle iki parametre var.

Müşteriler parametreleri VCADS Elite kullanarak yerel olarak programlanabilir. Araç parametreleri genarally inşa edildiğinde aracın yapılandırmak için kullanılır ve bu parametrelerin değiştirilmesi Volvo VDA (Araç Bilgi Yönetimi) bağlantısı gerektirir edilir.Bu parametreler, okuma veya programmedwith VCADS Elite EDİLEMEZ. Bu değişiklikler bir Volvo Kamyon satıcı tarafından performans olmalıdır.

Düzeltmeler ve geliştirmeler
- Yeni dil desteği: Tay 
- Yeni modeller için Destek: FL ve FE 
. - Aracı menüsünde Seçenek iletişim güncellendi 
- Elle girilen kasa serisi yerel bilgisayarda doğrulanır. 
- parametre değerleri olduğunu düzeltmek imkanı özelliklerine göre yanlıştır. Geçerli olmayan değerlere sahip parametreler kırmızı renk ile işaretlenmiştir. Daha önce, bu durum parametre programlama müdahale bir hataya neden. 
- Yardım Masası aracı güncellenir. Eylemler 1 - Güncelleme telefon rehberi ve 3 - Değişim bağlantı türü 1 başlığı altında bulunan - Merkez İletişim Ayarlar. 
- Güvenlik nedeniyle gerçekleştirilemedi gibi ara depolama modunda indirildi ancak rapor edilmemiş Kampanyalar, 30 gün sonra, rapor edilecektir . 
- kontrol ünitesinde donanım parça numarası merkezi sistemlerde saklanan donanım parça numarası farklı olması halinde kullanılabilir uygun bir dönüşüm kiti varsa, VCADS Pro otomatik olarak kontrol edecektir. Bu durumda, bir iletişim kutusu dönüşüm kiti çalıştırmak için kullanıcı soran görünür. 
- VCADS Pro yeni sürümlerinin yüklenmesi için yeni yordam. 
- Orta Depolama saklanan kullanılmayan veya bildirilmeyen yazılım varsa, kullanıcı haberdar edilecek ve Daha detaylı bilgi almak için şansınız var. 
- şablonlar tarafından parametre programlama için talimatlar, yeni Seçenek iletişim ve ara depolama yeni işlevi hakkında bilgi ile güncel Yardım metni. 
- Kampanya işleme bundan az programlama bittikten sonra rapor değil edilecek merkezi sistemler yanında doğrulanmış bağlantı. 
- operasyon dönüşüm kiti iki operasyon bölünmüştür:. Dönüşüm kiti ve Aksesuar kiti 
. - Osiloskop ile ilgili işlemler için özel alet 88890040 için osiloskop yazılımı güncelledikten 
performans uygulaması: Perf yeni versiyonu -. Sürüm numarası: 2.5.3. 
aşağıdaki işlemleri eklenmiş veya VCADS Pro güncellendi: 
- 17012-3, 1700-21-03-02 Hata kodları 
- 17054-3, 1700-22-03-06 Aksesuar kiti 
- 20006 - 3, 2000-08-03-06 20.006-3 Motor veri istatistikleri 
- 2374-08-03-02, 23.712-3 Enjektörler kapama, manuel 
- Dennis Kartalı (DE) desteği 

Volvo VCADS Pro Surpport Diller:
İngilizce, Macarca, , Danca Hollandaca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, İsveççe, Çekçe, Fransızca, Türkçe, Rusça, Lehçe, Norveççe, Flemenkçe, Almanca, Çince 

yapabilirsiniz Volvo VCADS Pro 2.35.00 ile

 VOLVO VCADS ARIZA TESPIT CIHAZI,ağır vasıta arıza tespit cihazı,sente programı,ağır vasıta beyin ecu tamir,volvo ağır vasıta,ecu.,volvo tır arıza

 
 
Kapıda Ödeme Sipariş Formu:
İsim Soyisim
Sipariş Miktarı
Cep Telefonu
E-Mail
Adres
Kargo Tercihi
Açıklama